Formuła 1 Express Baton - zbilansowany posiłek smak gorzkiej czekolady 7 batonów

Już nigdy nie pominiesz żadnego posiłku dzięki batonowi Formuła 1 Express, który idealnie zastępuje zbilansowany posiłek, gdy żyjesz „w biegu”. Formuła 1 Express – doskonała kompozycja białka wysokiej jakości, błonnika, witamin i składników mineralnych – oferuje wspaniałe odżywienie i wygodę w postaci pysznego batonu.
SKU 4472
Sugerowana cena detaliczna 112 zł

Przegląd produktów

 

Już nigdy nie pominiesz żadnego posiłku dzięki Batonowi Formuła 1 Express o smaku gorzkiej czekolady, któremu nie sposób się oprzeć. Ten pełnowartościowy pod względem odżywczym posiłek jest bogaty w białko i błonnik oraz zawiera 25 witamin i składników mineralnych.

Ulepszyliśmy go, by można było spożywać go zamiast posiłku i łatwiej osiągnąć swoje cele – gdziekolwiek jesteś. Batony Formuła 1 Express są odpowiednie dla wegetarian oraz idealne dla osób na diecie niskoenergetycznej, które pragną zastąpić zwykły posiłek pysznym batonem zawierającym tylko 207 kcal. Nowe batony, zawierające kuszące połączenie chrupek i wiórków czekoladowych, mają lepszy smak i lepszą konsystencję. Są oblane pysznie bogatą, gorzką czekoladą.  

Dostępne w opakowaniach po 7 sztuk, każda zawinięta oddzielnie, idealne do spożycia „w biegu”.

 

Główne zalety i korzyści:

  • Kompletny pod względem odżywczym posiłek.
  • Zawiera 25 witamin i składników mineralnych.
  • Wysoka zawartość białka - 13 g w batonie, by wspomóc budowanie masy mięśniowej.
  • Wysoka zawartość błonnika - 7 g w batonie, co stanowi 28% zalecanego dziennego spożycia błonnika*.
  • Zawiera błonnik Promitor®.
  • Odpowiedni dla wegetarian.
  • Nie zawiera sztucznych barwników i substancji słodzących.
  • Pyszny baton o ulepszonym smaku i konsystencji.
  • Idealny, gdy żyjesz „w biegu”.

 

Sposób użycia:

Delektuj się batonami Formuła 1 Express codziennie jako pożywnym posiłkiem. Stosuj ten produkt w zbilansowanej i zróżnicowanej diecie w połączeniu ze zdrowym, aktywnym trybem życia.

 

*Panel EFSA ds. produktów dietetycznych, żywienia i alergii (NDA) Dziennik EFSA 2010; 8(3), 1462.